Tennis-stjerne med sommerskole i La Nucía

Publisert

Den spanske tennisspilleren David Ferrer har lagt årets sommerskole til La Nucía på Costa Blanca. Tilbudet gjelder for barn og ungdom i alderen 6 til 18 år. Deltagerne vil bli trenet av kvalifiserte tennistrenere og får møte den store tennisstjernen personlig. Kursene holdes i perioden 25. juni til 31. august og går fra 8:30 om morgenen til 14:00 på ettermiddagen. Ved siden av tennis vil barna få lære om andre idrettsgrener og drive psykomotorisk trening og lek.

David Ferrer som opprinnelige er fra Xàbia nord på Costa Blanca er regnet blant de beste tennisspillerne i verden og har vært topp ti på ATPs ranking i en årrekke. For mer informasjon om skolen kontakt Academia de Tenis Ferrer, ATF (www.academiatenisferrer.com) eller Ciutat Esportiva Camilo Cano i La Nucía.

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter