Tatt med 192 kilo kokain i Albir – fikk 10 års fengsel

Publisert

Briten Brian Colin Charrington ble tatt med nesten 200 kilo kokain i hans bolig i Albir tilbake i 2013. I regionale domstolen i Alicante er briten nå dømt til 10 år og 11 måneders fengsel.

Hans leieboer og eier av seilbåten som fraktet stoffet til Altea er dømt til seks år og seks måneders fengsel.

Denne dommen kommer etter at han først ble dømt i den lokale domstolen i Alicante hvor han fikk over femten års fengsel. Dommen ble opphevet etter det som beskrives som “mangel på nøytralitet”.

Et av grunnlagene for dommen er at de dømtes formuer og disponible inntekter langt overstiger det som de kan tilegne lovlig arbeide. Man skriver at i 2010 og 2011 kan man dokumentere at det kom inn rundt 1.1 millioner Euro i penger sendt fra Russland, Marokko og Storbritannia. De dømte kunne ikke vise til lovlige kilder for disse pengene.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter