Tapasruten går via 12 restauranter i Altea

Publisert

De gastronomiske dagene til “Ruta de la Tapa” vender tilbake til Altea fra 12. til 21. mai. Disse dagene, der 12 bedrifter i kommunen deltar, vil fremheve de mange landbruksproduktene i området om våren via sine tapasretter.

“Dette er de mest vellykkede av dagene vi organiserer, de som flest bedrifter deltar i og de som tiltrekker seg flest mennesker. Det gode været inviterer deg til å gå ut og rusle rundt i Altea og gå fra bar til bar og smake på disse fantastiske tapasene. Så jeg oppfordrer alle til å delta og oppdage tapasene”, sier Miguel de la Hoz, Alteas rådmann for handel.

Tapasene vil bli priset til 4 euro, inkludert drikke.

Hvert etablissement vil tilberede to tapas, en kortreist med med sesongens ingredienser og den andre kan være “hva som helst”. Man har utarbeidet en forklarende brosjyre med åpningstider, tapasene til hvert etablissement og et kart som viser beliggenheten til alle barer og restauranter som deltar.

I tillegg til å smake på saftige tapas og bli kjent med de forskjellige tilbudene fra deltakende barer og restauranter, vil de på ruten kunne delta i utlodninger av gaver som smaksprøver, vinpakker osv.

Når det gjelder premiene til restaurantene får den med høyest rangering fra deltakerne, vinne 200Euro samt gratis reklame over ett år. Som en nyhet i år er det en pris nummer to for den mest originale tapaen, med 200 Euro i kontanter samt gratis reklame.

De deltakende etablissementene er El Cantó del Palasiet, Bon Vent, restauranten til Club Náutico de Altea, El Carnicero Loco, La taberna marinera El Barba, Mana lounge beach, E-Tika, Plan B, Ca Raulet, Bar L’Ancora, Amigos del Club Tennis, La Clau og Bar Cafetería Ángela.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter