Tapas, øl og Champions League-finale lørdag 1. juni

Publisert

Lørdag 1. juni fra kl. 12.00 på Plaça Sant Antoni, midt i La Nucia arrangerer man “Penjatapa”. Det bli et stort utvalg av tapas å smake på og liveopptreden av den kubanske perkusjonisten “Lázaro” og DJ-er utoverdagen. Det settes også opp en stor-skjerm for finalen i “Champions League”. Det er gratis inngang, arrangementet er åpet for alle. Festen fortsetter til midnatt.

Denne andre “Penjatapa” arrangeres for å samle inn penger til sommer-festivalen “Festes d’Agost” 2024, og er organisert av fest-komiteen Penya Els Penjats – Majorals 2024.

Stedet er Plaza Sant Antoni, den lille plassen inne i La Nucias gamleby hvor man også finner “vaskeplassen”. Man setter her opp en bar for dagen med et bredt utvalg av hjemmelagde og typiske lokale tapas for 3,50 euro inkludert en drink og en tapa: aletes, fetge, creilles en all i oli, xoricets a la sidra, albondigues, sepia en salsa …

Festen fortsetter kl. 17.00 med en opptreden av den kubanske perkusjonisten “Lázaro”. Etter denne opptredenen fortsetter musikken med DJ-er. Klokken 21.00 blir det sending av Champions League-finalen. Festen fortsetter til midnatt.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter