26.7 C
Alicante
30.4 C
Málaga
24 C
Las Palmas de Gran Canaria

Nordmenn velger gjerne spansk tannlege i Alfaz del Pi

I januar 2014 skrev vi i SpaniaPosten en artikkel om en nyetablering i Alfaz del Pi. Spanske Lina Rodriguez etablerte da sin nye tannklinikk og var spent på om internasjonale pasienter ville finne veien til hennes spanske klinikk i Alfaz del Pi i konkurranse med norske alternativer. Nå fem år etter åpningen er nesten halvparten av hennes faste pasienter norske.

I 2014 påpekte Lina at spanske tannleger er billigere og like bra. Massevis av nordmenn ser ut til å være enige. Lina kan i 2018 fortelle til SpaniaPosten at rundt halvparten av den spanske klinikkens kunder er nordmenn. En moderne klinikk, god faglig kompetanse, spanske priser og ekstra god service er årsaken til suksessen blant nordmenn.

Nordmenn er fine å jobbe med
Rodriguez liker godt å arbeide med nordmenn. De kommer på tiden til timene sine, er alltid ryddige og korrekte i sin fremtreden. De setter pris på den ekstra service vi ofte gir dem her.

Rodriguez som opprinnelig er fra Andalucía forteller SpaniaPosten om tilfeller hvor hun selv har kjørt kunden hjem etter endt behandling. Det er slett ikke noe vi pleier å gjøre ler hun, men det var en eldre dame som var litt uvel og det var siste pasienten jeg hadde den dagen så stengte ned her og kjørte henne liksågodt hjem. Vi andalusiere er jo kjent her i Spania for å være ekstra gjestfrie og å ta vare på folk. Mine norske kunder er så hyggelige og fornøyde det er bare gøy. Nordmenn har vært veldig viktige for veksten klinikken har hatt siden oppstarten i 2014 så jeg er veldig takknemlig for støtten vi har fått fra nordmenn her i området.

Klinikken har i dag vokst, man har tre tannleger, en tannpleier og to moderne saler. Her driver man med alle typer tannpleie, inklusive proteser, implantater, tannpleie for barn inklusive reguleringer. De behandler også tannsykdommer og infeksjoner.

Relaterte saker

- Advertisement -