«Sykkelsti» til fyret i Albir

Publisert

Kommunearbeiderne i Alfaz del Pi har vært ute med malingspannet. Slik blir det sykkelsti av i kommunen, denne gangen fra sentrum av Albir og opp til turstien som leder ut til fyret.

I en pressemelding fra rådhuset er ordfører Vicente Arques, byråd for infrastruktur Toni Such og to teknikere fra kommunen avbildet. Ordføreren sier «sykkelstien» er en del av planen han beskriver som «hav og stjerner» hvor det skal forurenses mindre og spares mer.

Kommunen sier man har brukt 600.000 Euro på sykkelstien. Dette inkluderer belysning og bredere fortau deler av stien som går fra stranden i Albir og opp til parkeringsplassen hvor stien som leder ut til fyret begynner. Man har også laget fartsdempere flere steder på strekningen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter