Supermercado La Nucia legges ned

Publisert

Supermarkedet har vært gjennom en lengre turbulent periode, inklusive periodevis stengning. Nå overtar kjeden Mas y Mas supermarkedet som vil åpne på nytt i mars måned.

Det er Mendoza-familien, som i en årrekke, har drevet supermarkedet. Dette er samme familien som driver Super-Mendoza i Alfaz del Pi og i Albir. De 20 ansatte ved supermarkedet fortsetter i jobbene sine. Supermercado La Nucia er på hele 2000m2 og har vært kjent for sitt gode utvalg og fokus på ferskvarer.

Man har sett nyåpningen av et utall nye dagligvareforretninger i Alicante-regionen siste årene. Nedgangen i prisene på forretnings-lokaler er en stor del av forklaringen på ny-etableringene.

Mas y Mas er tredje største dagligvare-kjeden i Alicante-regionen med over 2300 ansatte og 275 Millioner Euro i omsetning. Den største er Mercadona som har hovedsete i Valencia.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter