Supermarkedkjede utvider på Costa Blanca

Publisert

Supermarkedkjeden Unide satser for fullt i Alicante-provinsen. Unide sier i en pressemelding at kjeden fortsetter satsningen i Valencia-regionen, og at første skritt på veien er å åpne nye butikker i Altea og La Cala.

Supermarkedkjeden Unide satser for fullt i Alicante-provinsen. Unide sier i en pressemelding at kjeden fortsetter satsningen i Valencia-regionen, og at første skritt på veien er åpningen av nye butikker i Altea og La Cala.

Unide har planer om å åpne tre nye butikker i provinsen; i Altea, La Cala i Finestrat og provinshovedstaden Alicante. Butikkene vil være på cirka 200 m2.

I tillegg har to butikker som er del i Gama-samvirket nylig blitt en del av Unide. Dette bringer det totale nummeret med Unide-supermarkeder i provinsen opp til 13.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: