Strandmarkedet i Albir har åpnet

Publisert

Med 23 boder med håndverkere og produsenter av økologiske produkter har håndverks-messen blitt satt opp i Raco de Albir, foran havet. Dette markerer starten på sommersesongen, hvor den vil forbli til 15. september, hver dag fra mandag til søndag fra seks på ettermiddagen til midnatt, som et supplement til fritid og underholdning, og gir liv med sitt varierte tilbud en av de mest besøkte og besøkte delene av Alfaz del Pi.

Albir Craft Fair, en av de eldste messene i regionen, med mer enn 20 års historie.

“Det er 23 boder som opprettholder balansen og mangfoldet i tilbudet og den tekniske vanskelighetsgraden i håndverket, samt innovasjon i produktene som tilbys, gjenbruk av produkter som glass, papir, metall eller tre og den generelle estetikken i boden,” forklarte rådmannen for handel i l’Alfàs, Patrick de Meirsman. “Målet er å fremme lokalt håndverk blant publikum, og fremheve kvaliteten og eksklusiviteten”, påpeker han. “Det finnes alle slags artikler og et bredt spekter av produkter som hovedsakelig er laget av håndverkere fra regionen, og som ikke finnes i tradisjonelle butikker.

En reise gjennom ulike håndverk, som smykker, kostymesmykker, keramikk, tekstil, maleri og tre. I tillegg er alle som stiller ut, godkjente fagpersoner med fagbrev som kunsthåndverker. “Dette er et initiativ som har som mål å fremme lokalt håndverk blant publikum og fremheve kvaliteten og eksklusiviteten”.

Samtidig vil det bli arrangert verksteder som demonstrerer håndverksteknikker og håndverksfag, der de besøkende kan få førstehånds kjennskap til håndverkets verden.

Albir Craft Fair holder åpent hver ettermiddag i sommer, frem til 15. september.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter