Straffesaken mot La Nucias ordfører fortsetter

Publisert

Domstolen har godkjent påtalemyndighetens beviser mot La Nucias ordfører Bernabé Cano fra Partido Popular. Han er siktet for maktmisbruk og underslag etter å ha «snikt» i vaksinekøen.

Ordførerens forsvarer har forsøkt å få bevisene avvist og med det saken avvist.

Det var 6. januar dette året da man i La Nucia mottok de aller første vaksine-dosene. Dosene var øremerket de mest sårbare eldste på kommunens sykehjem.

PP-ordføreren møtte selv opp på et av sykehjemmene samme morgenen hvor han fikk sin vaksine-dose før noen av pasientene.

Spanias første vaksine-doser var øremerket de mest sårbare gruppene og «nød-arbeidere» i første linje i helsesektoren etc. Transport av vaksinene ble gjort med politi-vakt for å unngå tyveri eller misbruk av disse. Ordføreren argumenterte den gangen med at han som ordfører trengte en dose da hans posisjon i kommunen gjorde ham til en «nød-arbeider i første linje».

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter