Større satsning på sport i La Nucia – ny klinikk for idrettsutøvere

Publisert

Tre hoteller, 40 leiligheter og en privat-klinikk, dedikert til sports-medisin er blant prosjektene som enten er klare eller som blir ferdige i løpet av 2021. «Clínica Médico Asistencial Deportiva» har et budsjett på 12 millioner Euro. I tillegg er man i ferd med å ferdigstille kommunens andre innendørs sportshall.

Kommunen har lenge fulgt en plan for å engasjere lokal ungdom i idrett og bygge infrastruktur og installasjoner som trekker til seg idrettsutøvere på elite-nivå som vil trene i et godt klima. Flere av prosjektene er et samarbeide mellom private og offentlige aktører.

Det bygges nå flere hoteller og leilighets-anlegg direkte i tilknytning til sports-installasjonene så utøverne kan bo direkte på anlegget og trene effektivt. Det første hotellet skal drives av en større hotell-kjede og vil få 144 hotell-rom når det åpner i 2021.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter