Stor skogbrann i Altea

Publisert

En stor brann har ført til evakuering av en rekke boliger i området Altea Hills og områdene rundt. Brannen har rast siden de tidlige morgentimene. Trafikk på bode motorveien A7 og riksvei N322 har blitt stoppet. Lokaltoget får ikke kjøre forbi området.

Klokken 3:30 i morges startet brannen ved avkjørselen Ap-7. Brannen har spredt seg raskt på grunn av sterk vind. Siden morgenen har fly bidratt i slukningsarbeidet. Kl. 4.17 begynte de første evakueringene av boliger. Klokken 05:48 ble det etablert potensiell alvorlighetsgrad 1. Trafikken ble stengt av på både AP-7 og N-332 i begge retninger, og det var ingen mulighet for trafikk på togskinner eller TRAM i området.

6 luftbårne enheter rykket ut i morges kl. 08.47, ved soloppgang. Blant dem Alpha 02, Alpha 03 som helikoptre, og A-55 lette fly (3 av dem forflyttet fra Valencia).

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter