Stjal 30 kilo fisk fra garn i Jávea

Publisert

To menn er tatt av politiet for å ha stjålet mer enn 30 kilo fisk fra et garn utenfor kysten av Jávea nord på Costa Blanca. De to ble oppdaget tidlig om morgenene da de svømte i land ved stranden Cala Blanca. Mennene skal ha vært iført våtdrakter og harpunpistoler, men uten lisens til å drive fiske. Fangsten skal heller ikke ha båret preg av å være tatt med harpun, noe som fikk politiet til å reagere. Det antas at de to hadde kommet til fangsten ved å kutte opp et garn satt av en lokal fisker rundt to hundre meter ut i havet.

Fangsten de to tjuvfiskerne ble tatt med i Jávea er anslått til en verdi på rundt 500 euro. Fisken ble gitt til Røde Kors (Cruz Roja) som distribuerte den videre til trengende familier gjennom organisasjonens nettverk for sosial hjelp i distriktet, skriver lokalavisen La Marina Plaza. Hendelsen skal ha skjedd 18. februar i år.

Les også: Lanserer plan for bærekraftig fiske

 

 

 

 

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter