Stengt fjell skaper frustrasjon

Publisert

Fjellet Peñón de Ifach i Caple nord på Costa Blanca har vært stengt for publikum siden begynnelsen av sommeren. Det skaper frustrasjon hos folk som ønsker å besøke stedet. Området er under regionalt ansvar og ble stengt tidligere i sommer etter at stien som leder opp til fjellet ikke lenger var vurdert som forsvarlig for ferdsel. Lokale myndigheter forsøker nå å få fortgang i prosessen med å få gjenåpnet det populære naturområdet.

Hvorfor utbedringene i Parque natural del Peñón de Ifach ennå ikke er gjort, er uklart. Naturparken er blant de aller mest besøkte i regionen Comunidad Valenciana og en av Calpes største attraksjoner. I følge avisen Información skal representanter fra kommunen i Calpe i løpet av få dager ha et møte med regionale myndigheter for å få klarhet i saken. Foruten betydningen som viktig turistattraksjon, er det også et spørsmål om sikkerhet. Ved inngangen til parken skal det ha manglet oppslag med informasjon om hvorfor fjellet er stengt, noe som har gjort at mange har valgt å hoppe over gjerdet.

 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter