Starter byggingen av nytt kjøpesenter

Publisert

Den franske eiendomsinvestoren Unibail Rodamco er i gang med byggingen av Benidorms første kjøpesenter. Benidorm er en av få spanske storkommuner som til nå ikke hatt et eget kjøpesenter. Det nye senteret skal ligge ved hovedveien nord for sentrum av byen med adkomst for nabokommuner i Marina Baja som Finestrat, Polop, La Nucía, Alfaz del Pi og Altea. Dersom alt går etter planen skal senteret åpne før sommeren 2019.

Kjøpesenteret i Benidorm er med sine 55.000 kvadratmeter det største som er under utbygging i Valencia-regionen for øyeblikket og innebærer investeringer på rundt 200 millioner euro. Byggingen av senteret vil medføre omfattende endringer i infrastrukturen. Det skal blant annet lages en massiv rundkjøring ved riksvei N-322 og en helt ny veitrasé inn til sentrum av Benidorm (“Vial Discotecas. Dersom alt går etter planene skal utbyggingen være ferdig i løpet av to år med åpning av senteret før sommeren 2019.

Les også: Benidorm får sitt første kjøpesenter

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter