Sportsinstallasjoner i Alfaz del Pi og La Nucia åpner igjen

Publisert

I det Valencia-regionen igjen åpner opp samfunnet er sports-installasjoner i Alfaz del Pi og La Nucia igjen åpne for publikum. Det er også igjen lov å drive med utendørs-trening uten maske.

Det var fra og med 1. mars at nedskaleringen i regionen tillater bruk av fotball-baner, anlegg for fri-idrett etc.

Flere norske topp-idrettsutøvere er blant de faste brukerne av disse anleggene på Costa Blanca. Klimaet tillater aktiv trening i månedene hvor man i Norge er begrenset av klima og mangelen på lys.

For fri-idrett er man i denne fasen begrenset til maks fire utøvere og en trener pr. gruppe i La Nucia. Enkelte typer sport er fortsatt begrenset til de som er medlem i en klubb. Dette gjelder f.eks. de som vil trene BMX i La Nucia. Det samme gjelder fortball, bare de som er medlem i den spanske ligaen «federados» får trene inntil videre.

Kontakt det lokale rådhuset for detaljer.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter