Sommerkunst i Altea

Publisert

Hver sommer er det tid for kunstutstillinger i Altea. Fredag 17. juli markerte starten på den velkjente Las Balconades som i år har 61 bilder som skal vises fra forskjellige balkonger i gamlebyen. Samtidig åpnet La Fira del Xicotet Format med syv forskjellige kunstnere som stiller ut arbeider i gaten Portal Vell.

Balkongkunsten i Altea vil være å se frem til 31. august. Deretter skal utstillingen på vandring i distriktet Marina Baja, blant annet til nabokommunen Alfaz del Pi (14. til 27. september) og Benimantell (15. til 24. oktober).

La Fira del Xicotet Format (Utstillingen av lite format) går også frem til 31. august og settes opp i Carrer del Portal Vell hver kveld klokken 20:00 og varer frem til 01:00.

Foto: Bilde fra en tidligere Balconades i Altea, Ayuntamiento de Altea.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter