Skulle losse 4.3 tonn hasj i Calpe

Publisert

En motorbåt ble tatt i Calpe i det mannskapet ombord skulle losse 4.3 tonn med hasj. Beslaget skjedde etter flere måneders overvåkning av spansk politi.

Spanske myndigheter fattet mistanken til båten flere måneder tilbake og den har siden vært holdt under oppsikt. Da den kort tid tilbake forlot havnen i Altea ble båtens bevegelser til havs overvåket av både fly og kystvakten.

Den den en natt mot slutten av juli var på vei tilbake til kysten økte Gurdia Civil og Policia Nacional fokuset på båten. Da den la til ved den lille havnen Puerto Blanco, som ligger mellom sentrum av Calpe og Altea, var politiet allerede på plass.

Fire personer ventet i havnen med en kassebil. Deres oppgave var å hjelpe å losse båten raskt. Ombord i båten var et mannskap på to. De fire som var i land forsøkte å rømme fra stedet men ble raskt pågrepet av politi på stedet.

Ombård i båten fant politiet over fire tonn hasj fordelt på 134 store pakker.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter