Skatepark og nytt uteområde i Alfaz del Pi

Publisert

I Alfaz del Pi har man ombygd og utvidet skateparken, “skate-bollen” som har eksistert siden 2016, ved siden av Pau Gasol-paviljongen, er på ca. 300 m². Den er nå langt mer moderne med større kapasitet etter å ha fått ytterligere 1000 m². Anlegget er tilpasset både nybegynnere og veteraner.

“Jeg vil våge å påstå at skateparken i Alfaz del Pi akkurat nå er en referanse i regionen”, sa idrettsbyråd José Plaza, som etter at arbeidene var fullført i desember i fjor og skateparken ble tatt i bruk i begynnelsen av januar.

Prosjektet ble finansiert med EU-midler Det dreide seg om ombygging av en nedslitt tomt mellom Pau Gasol-paviljongen og den lokale politistasjonen. Dette omfatter hele det omkringliggende miljøet, samt installasjon av nye elementer rundt den eksisterende bassenget. Det er etablert av et gateområde på det øvre nivået og to bassenger på det nedre nivået. Det hele omgitt av ramper i forskjellige høyder og geometrier.

I tillegg er landskapsarkitekturen i hele området forbedret ved å plante middelhavsbusker og -trær, belysningen i hele området er styrket, det er installert betongbenker og søppelkasser, og tilgjengeligheten mellom den tilstøtende fotballbanen og den kommunale parkeringsplassen er forbedret.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter