Sjømannskirken i Albir arrangerer julemesse denne helgen

Publisert

Julehøytiden nærmer seg, og tradisjonen tro feirer Den norske kirken i Albir sin julemesse. Besøkende kan smake på norske julekaker, mat, kjøpe kunsthåndverk eller juleprodukter og julepynt.

Målet med messen er å samle inn penger til sosiale prosjekter. Det er en aktivitet for veldedige formål som markerer starten på julesesongen i kommunen.

Den veldedige julemessen er åpen lørdag og søndag fra kl. 11.00 til 15.00.

Sjømannskirken Albir ble innviet i oktober 1996, for 27 år siden. Sjømannskirken er ikke bare et religiøst, men også et kulturelt og sosialt senter som gir god støtte til norske innbyggere i alle aldre.

De utvikler kulturelle, sportslige, sosiale, rekreasjonsmessige og religiøse aktiviteter og verksteder for å skape sameksistens og gi sosial støtte. De hjelper også sårbare mennesker i alle aldre, enten de er turister eller norske innbyggere, og tilbyr rådgivningstjenester, frivillig arbeid og nødhjelp.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter