Sjømannskirken i Albir arrangerer julemesse denne helgen

Publisert

Julehøytiden nærmer seg, og tradisjonen tro feirer Den norske kirken i Albir sin julemesse. Besøkende kan smake på norske julekaker, mat, kjøpe kunsthåndverk eller juleprodukter og julepynt.

Målet med messen er å samle inn penger til sosiale prosjekter. Det er en aktivitet for veldedige formål som markerer starten på julesesongen i kommunen.

Den veldedige julemessen er åpen lørdag og søndag fra kl. 11.00 til 15.00.

Sjømannskirken Albir ble innviet i oktober 1996, for 27 år siden. Sjømannskirken er ikke bare et religiøst, men også et kulturelt og sosialt senter som gir god støtte til norske innbyggere i alle aldre.

De utvikler kulturelle, sportslige, sosiale, rekreasjonsmessige og religiøse aktiviteter og verksteder for å skape sameksistens og gi sosial støtte. De hjelper også sårbare mennesker i alle aldre, enten de er turister eller norske innbyggere, og tilbyr rådgivningstjenester, frivillig arbeid og nødhjelp.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter