Sjokolade-fest i tre dager

Publisert

I Villajoyosa forbereder man seg på tre dager med fiesta hvor sjokolade skal stå sentralt. “Gledens by” er kjent for sin produksjon av sjokolade gjennom generasjoner.

Torsdag 11. August

Det første arrangementet er 11. august med smaksprøver på is med sjokolade i iskrembaren “El Buen Gusto”. Klokken 20.00 er det kurs i matlaging med sjokolade som ingredisens på “SOFLAMA BAKERY”.

Fredag 12.August

12. august er det flere guidede turer hvor man besøker byens sjokolademuseer klokken 10.00 og klokken 16.30. Påmelding på byens turistkontor. Klokken 17.00 er det smaksprøver på is med sjokolade i iskrembaren “El Buen Gusto”. Klokken 20.00 man man bli med å smake på et stort utvalg sjokolade en rekke steder i byen. Blant dem kirkeplasen klokken 20.00.

Lørdag 13. August

Marked med “kvalitets-produkter” fra regionen på Passeig Sant Pere.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter