Sinne i Alfaz del Pi – Barna på skolen til 21.00

Publisert

200 elever på skole i Alfaz del Pi får skoletid fra klokken 15.00 til 21.00 fra høsten av.

Foreldre og elever fikk denne beskjeden «over natten», en dag før inntaket til høsten begynner. Sinte foreldre sier de ikke ble varslet om dette på forhånd og at de ikke har fått noen alternativer heller. Det er 800 elever knyttet til den videregående skolen L’Arabí i Alfaz del Pi. Det er 200 av disse som må gå på skolen til klokken ni på kvelden fra høsten av.

Foreldre er redd den spesielle skoletiden vil gjøre at flere elever rett og slett dropper skolen. Man peker også på konsekvensene for familier hvor ene barnet går på skolen på dagtid og den andre på kvelden. Barna vil i praksis nesten ikke se hverandre i løpet av uken.

Ledelsen ved skolen sier man rett og slett ikke har plass til elevene som kommer fra tre forskjellige barneskoler i kommunen. Man har over mange år bedt om at det bygges en ungdomsskole til i Alfaz del Pi, da i Albir.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter