Sentral-gass til Alfaz del Pi

Publisert

Det spanske energiselskapet Gas Natural har kommet til enighet med Alfaz del Pi om å få innlagt gass til kommunen. Selskapet vil i første omgang investerere 440.000 euro i ny infrastruktur som skal lede gassen til byen fra det eksisterende rørsystemet i Alicante. Husstandene rundt bykjernen nord i Alfaz vil være de første som knyttes opp mot systemet. Deretter følger områder lenger syd i Albir.

Innføringen av gass i Alfaz del Pi innebærer i utgangspunktet ingen kostnader for kommunen, men er i sin helhet en investering fra Gas Natural. I tillegg til Alfaz del Pi sentrum og husstandene lenger syd i Albir planlegger det spanske gasselskapet også en mulig tredje utbygging med gassleveranse til kommunens urbanisasjoner. Selskapet vil i tiden fremover foreta spørreundersøkelser for å etablere hvor stor interessen for innlagt gass er i disse områdene, opplyser kommunen.

Les også: Altea får innlagt gass 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter