Samler inn penger med norske dessertoppskrifter

Publisert

Det er norske Unni Furseth Warpe som står bak boken ”La Dulce Cocina Noruega” og torsdag 19. april presenterte hun innholdet i La Nucìa. Her var det smaksprøver av norske desserter og salg av boken. En del av inntektene fra boksalget skal gå til den uavhengige hjelpeorganisasjonen Emaus.

Boken viste seg å bli populær blant de fremmøtte og mange åpnet lommebøkene for å kjøpe den norske dessertboken og samtidig støtte Emaus. 

Det er norske Unni Furseth Warpe som står bak boken ”La Dulce Cocina Noruega” og torsdag 19. april presenterte hun innholdet i La Nucìa. Her var det smaksprøver av norske desserter og salg av boken. En del av inntektene fra boksalget skal gå til den uavhengige hjelpeorganisasjonen Emaus.

Boken viste seg å bli populær blant de fremmøtte og mange åpnet lommebøkene for å kjøpe den norske dessertboken og samtidig støtte Emaus. 

Unni Furseth Warpe er født og oppvokst i Norge, men har bodd i Spania i hele sitt voksne liv. Forlaget Warpe skriver at hun alltid har vært interessert i kvinnens rolle i forskjellige kulturer, og begynte sin lange rekke artikler om spansk hverdagsliv nettopp med å skrive om den spanske husmoren.

I 2010 gav hun ut boken ”Spania i mitt hjerte” og målet var å åpne utlendingers øyne for de spanske tradisjonene, kulturen og maten.

I “La Dulce Cocina Noruega” (“Det søte norske kjøkken), avslører hun sin families kakehemmeligheter og oppskrifter.

I tillegg til oppskriftene, fletter forfatteren inn små historier og kommentarer, noe som skal gjøre boken både lettlest og morsom.

Furseth har laget en ordliste bakerst i boken for å gjøre det litt lettere for den norske leseren. Der kan man finne alle ingrediensene oversatt både fra spansk til norsk og fra norsk til spansk.
 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet og følg oss på Facebook!

Flere relaterte nyheter