Rybak kommer til Alfaz del Pi

Publisert

Den 9. til 16. november arrangeres Jornadas Hispano Noruegas, Spansk-norske dager i Alfaz del Pi. Litteratur, kunst og musikk står på programmet med besøkende fra blant annet Tyskland, England og Norge. En av de som skal opptre i årets arrangement er Alexander Rybak, vinneren av Eurovision Song Contest 2009. Rybak skal ha to konserter i kulturhuset i Alfaz den 14. og 15. november, der han skal synge, spille fiolin og opptre sammen med lokale musikere og korsangere.

Det er ellevte gang den spansk-norske uken arrangeres. Initiativtagere til arrangementet er musikerne Siegmund Watty og Erland Dalen, i samarbeid med Alfaz Del Pi kommune. For mer informasjon se http://www.lalfas.es/index.php/permalink/4834.html eller gå inn på Facebook-siden til Spansk-Norske Dager/ Jornadas Hispano-Noruegas.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter