Russisk storskurk tatt i Alfaz del Pi

Publisert

Politiet har pågrepet en russisk statsborger i Alfaz del Pi. Vedkommende var ettersøkt i Russland mistenkt for å ha vært med på svindel av 42 millioner dollar. I tillegg er en nederlandsk mann pågrepet i Beniarbeig lengre nord på Costa Blanca. Sistnevnte person skal ha vært på rømmen i Spania i lengre tid og er blant annet mistenkt for smugling av 160 kilo kokain fra Brasil.

 

Til sammen syv personer som alle er ettersøkt i andre land skal være arrestert i forskjellige provinser. Foruten de to mennene som ble tatt i Alicante, er én person pågrepet i Valencia, én i Málaga, én i Barcelona samt to i Madrid, melder avisen Información.

Den russiske forretningsmannen som ble arrestert i Alfaz del Pi skal være ettersøkt i hjemlandet for korrupsjon og svindel av 42 millioner dollar.

 

Vedkommende skal ha drevet et firma (Biznes Grupp) som solgte elektrisk utstyr, produkter som ble overpriset og solgt gjennom store kontrakter til strømleverandøren MOESK i Moskva.

 

Les også:

Irsk narkokrig på Solkysten

«Costa del Crime» mindre kriminelt

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter