Russer tatt i Altea etter underslag av 35 millioner euro

Publisert

Politiet har arrestert en mann som er ettersøkt av Russland for underslag.

Politiet ble gjennom internasjonale kommunikasjonskanaler oppmerksom på den russiske myndigheters interesse for en person som var på rømmen. Man fikk tips om at han kunne befinne seg i Altea.

Etterforskningen identifiserte adressen til denne personen, og det ble derfor iverksatt en politiaksjon i Altea for å lokalisere og, om nødvendig, arrestere ham. Innsatsen var vellykket, og mannen ble pågrepet og arrestert.

Han er ettersøkt av det russiske rettsvesenet for tyveri av budsjettmidler mens han var leder for forsyningsavdelingen for oljeprodukter i et større selskap.

Vedkommendes rolle var å sørge for at et selskap fikk delta i auksjonen på vilkår som sikret profitt, og å bestemme inngåelsen av den statlige kontrakten og den opprinnelige prisen. Sammen med andre personer presenterte og aksepterte den varetektsfengslede sertifikater som inneholdt falsk informasjon om leveransen av tjenester. Bedrageriet ville beløpe seg til en verdi av ca. 35 millioner euro, men i russisk valuta.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter