Relanserer ny mobilapp for Altea

Publisert

Altea kommune relanserer fjorårets nye mobilapplikasjon for smarttelefoner. App´en som kommer i ny og forbedret utgave heter det samme som kommunens hjemmeside «Altea.es» og er tilpasset alle typer smarttelefoner. I likhet med hjemmesiden gir programmet innbyggere og andre interesserte tilgang til det siste av informasjon om administrative beslutninger, lokale nyheter, kulturarrangementer med mer. Med applikasjonen vil man fra telefonen også kunne klikke seg videre til andre nettsider, deriblant den engelskspråklige informasjonsportalen Visit Altea.

Altea har de siste årene ønsket å utvikle sin digitale profil for å gi folk enkel og rask tilgang til informasjon om byen via Internett. I 2013 kom kommunen med en helt ny hjemmeside. Dette ble fulgt opp i fjor med den nye mobilapplikasjonen for smarttelefoner. Årsaken til at programmet relanseres er at det har hatt enkelte feil som nå er utbedret. I tillegg har man ønsket å nå ut til enda flere av byens innbyggere, slik at alle som vil kan få tilgang til aktuell informasjon om hva som skjer i byen. En kampanje for å promotere applikasjonen er lansert på lokalradioen Ràdio Altea.

Foruten Altea.es har både Ràdio Altea og Visit Altea egne apper for smarttelefoner.

Foto: Gamlebyen i Altea (Turismo de España, Turespaña 2014)

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter