Kortfilm og tapas til festivalen i Alfaz del Pi

Publisert

I år er det rekordoppslutning om konkurransen for kortfilmer i Alfaz del Pi. Filmfestivalen som i 2018 feirer 30-år skal markere dette ved etableringen av en “tapasrute” hvor et tyvetalls barer og restauranter i Alfaz del Pi og Albir deltar.

Filmfestivalen i Alfaz del Pi er åpen for alle som har filmregissør i magen. Filmene må være under 30 minutter lange og i et digitalt format.

At festivalen nå er åpen for film i digitale format har åpnet for en eksplosiv økning i antallet påmeldte kortfilmer. Tidligere år har man aldri hatt over 100 påmeldte filmer, i år er det levert inn 993 kortfilmer til Festival de Cine de l’Alfàs. Filmen jurien kårer som den beste vinner 5.000 Euro og trofeet “Sølv fyret”, en representasjon av det kjente fyret i Albir.

Kun ni av de 993 som er meldt på i konkurransen er sendt inn via post eller bud sier Javier Pascual som representerer filmfestivalen.

Festival de Cine de l’Alfàs går av stabelen fra 6. – 15. juli.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter