Reddet 62-årig nordmann

Publisert

En 62 år gammel nordmann som var ute og svømte i nærheten av Mallorquí-viken i Calpe. Han måtte reddes av fjellredningsgruppen og Alpha 1-helikopteret etter at den urolige sjøen presset ham mot klippene. Alt er i orden med mannen, ifølge provinsens brannvesen.

Hendelsen inntraff i går da mannen, hvis identitet ikke er offentliggjort, tok seg en svømmetur i nærheten av Mallorquí-viken. På grunn av de dårlige sjøforholdene, forårsaket av det isolerte lavtrykket DANA (Isolated High Level Depression) som har rammet regionen i helgen, måtte svømmeren søke tilflukt på klippene i nærheten.

Heldigvis gikk redningsaksjonen uten komplikasjoner, og mannen ble brakt i sikkerhet i løpet av få minutter etter at helikopteret ankom stedet.

Myndighetene råder innbyggere og turister til å unngå bading eller vannaktiviteter når sjøforholdene er farlige. Det er viktig å være oppmerksom på værvarsler og følge instruksjonene fra lokale myndigheter.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter