Reddet 62-årig nordmann

Publisert

En 62 år gammel nordmann som var ute og svømte i nærheten av Mallorquí-viken i Calpe. Han måtte reddes av fjellredningsgruppen og Alpha 1-helikopteret etter at den urolige sjøen presset ham mot klippene. Alt er i orden med mannen, ifølge provinsens brannvesen.

Hendelsen inntraff i går da mannen, hvis identitet ikke er offentliggjort, tok seg en svømmetur i nærheten av Mallorquí-viken. På grunn av de dårlige sjøforholdene, forårsaket av det isolerte lavtrykket DANA (Isolated High Level Depression) som har rammet regionen i helgen, måtte svømmeren søke tilflukt på klippene i nærheten.

Heldigvis gikk redningsaksjonen uten komplikasjoner, og mannen ble brakt i sikkerhet i løpet av få minutter etter at helikopteret ankom stedet.

Myndighetene råder innbyggere og turister til å unngå bading eller vannaktiviteter når sjøforholdene er farlige. Det er viktig å være oppmerksom på værvarsler og følge instruksjonene fra lokale myndigheter.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter