Rådhus-ansatt solgte dødes eiendommer

Publisert

En tidligere ansatt på rådhuset i Benidorm er nå dømt til tre års fengsel for å bedrageri og “tyveri fra døde”. Mannen hadde solgt to eiendommer i Altea tilhørende en avdød person. Dette ved hjelp av falske dokumenter. Fra disse skal ha ha tjent 180.000 Euro.

Dette skal ha skjedd i 2018 da han forledet en utenlands investor til å kjøpe eiendommene i Altea. Svindleren skal ha latet som at han handlet som advokat på vegne av eiendommens eiere og hadde fullmakt for å selge disse. Eiendommenes virkelige eiere døde i 2009 og 2014.

Kjøperen skal ha sendt pengene til svindlerens konto. Først da mannen ikke møtte opp til å skjøte over eiendommene hos notaren forstod den utenlandske kjøperen at noe ikke stemte.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter