Rådgivningsselskap skal granske sykehjemsskandalen

Publisert

Styreleder Stig Bech og administrerende direktør Per Morten Johansen i Omsorgsbygg, har besluttet å la rådgivningsselskapet Reinertsen AS bistå i granskningen av Oslo Kommunes sykehjemsprosjekt i Altea. Reinertsen skal yte ekstra hjelp i den interne granskningen som allerede pågår.

Reinertsen AS har årelang erfaring med rådgivning innen ingeniøroppgaver og prosjektadministrasjon. De har spesielt høy kompetanse på anskaffelser og offentlige byggeprosjekter, og har ingen tilknytning til sykehjemsprosjektet i Spania.

– Vårt mål er åpenhet. De rapporter som vår administrasjon har utarbeidet til vårt styre er gjort tilgengelig på internett fortløpende, og vi har besvart en rekke spørsmål knyttet til Omsorgsbyggs rolle i saken. Omsorgsbygg er høsten 2008 fullstendig omorganisert i forhold til hvordan vi arbeidet i 2006, men vi er likevel åpne for at en fordomsfri gransking kan avdekke forhold vi kan ta lærdom av, sier Per Morten Johansen.

 

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter