Rådgivningsselskap skal granske sykehjemsskandalen

Publisert

Styreleder Stig Bech og administrerende direktør Per Morten Johansen i Omsorgsbygg, har besluttet å la rådgivningsselskapet Reinertsen AS bistå i granskningen av Oslo Kommunes sykehjemsprosjekt i Altea. Reinertsen skal yte ekstra hjelp i den interne granskningen som allerede pågår.

Reinertsen AS har årelang erfaring med rådgivning innen ingeniøroppgaver og prosjektadministrasjon. De har spesielt høy kompetanse på anskaffelser og offentlige byggeprosjekter, og har ingen tilknytning til sykehjemsprosjektet i Spania.

– Vårt mål er åpenhet. De rapporter som vår administrasjon har utarbeidet til vårt styre er gjort tilgengelig på internett fortløpende, og vi har besvart en rekke spørsmål knyttet til Omsorgsbyggs rolle i saken. Omsorgsbygg er høsten 2008 fullstendig omorganisert i forhold til hvordan vi arbeidet i 2006, men vi er likevel åpne for at en fordomsfri gransking kan avdekke forhold vi kan ta lærdom av, sier Per Morten Johansen.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter