Priser til seks sykehus Valencia-regionen

Publisert

Sykehusene som har mottatt premier for kvaliteten på sine helsetjenester er La Fe, la Ribera, Vinalopó, Clínico, General y Sant Joan.

Sykehusene som har mottatt premier for kvaliteten på sine helsetjenester er La Fe, La Ribera, Vinalopó, Clínico, General og Sant Joan.

Ifølge en pressemelding fra regionsregjeringen i Valencia mottok de seks sykehusene tilsammen elleve premie under årets prisutdeling.

Utmerkelsene ble presentert i går kveld (28. oktober) i Barcelona. Under seremonien deltok blant annet regionsråden for helse i Valencia, Manuel Llombart Fuertes.

Llombart uthever i pressemeldingen den høy kvalitet på tjenestene ved sykehusene i Valencia og den viktig rollen helsepersonellet spiller i arbeidet ved sykehusene. Helseråden minner også på om at disse tildelingene vurderer kvaliteten på pasientbehandlingen.

»Best i klassen»-prisene anerkjenner de beste tjenestene, sykehusene og helsesentre over hele Spania. Juryen har har bestått av fagfolk og anerkjente eksperter innen de ulike helse-feltene.

Sykehuset La Fe i Valencia mottok totalt fem priser for kvaliteten på ulike enheter ved sykehuset. Blant annet for behandlingen av Artritt, revmatisme, infeksjoner og urologiske sykdommer.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter