Presenterte ny ”turistfilm”

Publisert

Rådhuset i Alfaz del Pi har fått produsert en film som skal bidra til å trekke flere turister til området. Den drøyt 20 minutter lange filmsnutten, som ble presentert på Hotel Kaktus i Albir i midten av februar, inneholder over 1.000 bilder av kommunens mest betydelige attraksjoner, som stranden i Albir og naturreservatet Sierra Helada. Filmen promoterer også ting som lokale skikker, mattradisjoner og innbyggernes gjestfrihet.

Rådhuset i Alfaz del Pi har fått produsert en film som skal bidra til å trekke flere turister til området. Den drøyt 20 minutter lange filmsnutten, som ble presentert på Hotel Kaktus i Albir i midten av februar, inneholder over 1.000 bilder av kommunens mest betydelige attraksjoner, som stranden i Albir og naturreservatet Sierra Helada. Filmen promoterer også ting som lokale skikker, mattradisjoner og innbyggernes gjestfrihet. ”Turistfilmen” er produsert på tre språk; spansk, engelsk og hollandsk, og har allerede vært presentert på den internasjonale turistmessen, Fitur, i Oslo og Madrid.
          

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter