Praksis for sykepleierstudenter

Publisert

Hospital Clínica Benidorm på Costa Blanca tilbyr praksis til sykepleierstudenter fra blant annet Nederland og Norge. Gjennom firmaer som driver med utveksling i Spania tar klinikken hvert år til seg nye studenter hovedsaklig innen sykepleie men også innen andre helserelaterte fag. De siste fire årene har rundt hundre studenter fra de to landene benyttet seg av tilbudet – de fleste nederlandske, men også norske. Det inviteres også til besøk og omvisning på klinikken slik at læresteder i utlandet kan bli kjent med firmaene det samarbeides med og få informasjon om opplæringen som tilbys. Nylig var en gruppe representanter fra universiteter og skoler i Nederland på besøk, med omvisning på klinikken og møte med studenter underveis i praksisen. I følge den Benidorm-baserte klinikken er læringsmiljøet internasjonalt orientert og ideelt for utveksling på grunn av et høyt aktivitetsnivå og et stort antall pasienter.

Foto: Representanter fra universiteter og skoler i Nederland besøker Hospital Clínica Benidorm, 15. april 2015.

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter