PP ordfører utmanøvrert

Publisert

Ordfører i Benidorm, Manuel Perez Fenoll PP, måtte avvikle et bystyre møte etter at de 12 representantene til PSOE og den uavhengige representanten Jose Bañuls presenterte seks krav. Et av dem gikk ut på å opprette tre stillinger for Bañuls´ assosierte. Et annet var å opprette en kommisjon for å undersøke hvordan Benidorm disponerer sitt kommunikasjonsbudsjett.

Ordfører i Benidorm, Manuel Perez Fenoll PP, måtte avvikle et bystyre møte etter at de 12 representantene til PSOE og den uavhengige representanten Jose Bañuls presenterte seks krav. Et av dem gikk ut på å opprette tre stillinger for Bañuls´ assosierte. Et annet var å opprette en kommisjon for å undersøke hvordan Benidorm disponerer sitt kommunikasjonsbudsjett. Perez Fenoll ble svar skyldig, og valgte å avslutte møtet. Etter at Bañuls åpenbart har slått seg sammen med PSOE, har ikke lenger PP flertall i bystyret.
 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter