Politiet vil bruke 48.000 Euro på en drone

Publisert

Policia Local i Benidorm vil kjøpe inn en drone. Farkosten skal brukes til å overvåke urbanisasjoner, landlige områder og kunne bistå i nødaksjoner ved å levere kommunikasjonsutstyr, vann, redingsvest etc til nødlidende.

Kommunen har bedt forskjellige leverandører komme med tilbud. Man ønsker trening av polititjenestemenn som en del av pakken. Dronen må kunne fly i minst 50 minutter, tåle vind opptil 45 km/t og lett regn.

Politiet i Benidorm har hatt en drone siden 2016 men ønsker seg en ny  mer kraftig drone. De mener den nye dronen også skal være til nytt for kommunens byggeavdeling, ikke minst for å identifisere eventuelle ulovlige påbygg eller feil bruk av landsbrukstomter etc.

En drone kan overvåke og filme et stort område på svært kort tid.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter