Podemos i Alfaz del Pi

Publisert

Det politiske venstrepartiet Podemos ble grunnlagt i januar 2014. Partiets målsetning er å kanalisere den utbredte misnøyen man finner i Spania inn i en demokratisk og folkelig bevegelse for en radikal endring av måten å drive politikk på. Kun fire måneder etter at partiet ble etablert, ble det valgt inn i Europaparlamentet med fem parlamentsmedlemmer i mai 2014. For øyeblikket ligger partiet på andreplass på meningsmålingene i Spania. 

Podemos har nå også representanter i Alfaz del Pi. Partiet har hatt et møte hvor vedtektene er godkjent og hvor partiet har oppgitt navnene på de som skal fronte partiet i lokalvalget i mai, som generalsekretær Jose Ramon Perez.

Perez vil ha et team som består av ni medlemmer, hvorav fem vil ha ansvar for områder som engasjement, kommunikasjon, organisasjon, likestilling og finans. 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter