Planter et tre for hvert nyfødte barn

Publisert

Villajoyosa kommune går nye veier for å gjøre byen grønnere. I anledning FNs World Wildlife Day fredag 3. mars skal det plantes et tre for hvert barn som ble født i 2016 og de to første månedene av 2017. Trærne som skal pryde området rundt stranden Bol Nou vil få plaketter med barnas navn.

Selve plantingen er imidlertid utsatt til 14. mai grunnet stor pågang fra småbarnsfamilier i kommunen. Byrådet har satt en frist på to måneder for alle som vil søke om å få et tre til sitt barn. Barnet må være født i løpet av 2016 eller de to to første månedene av 2017. Den nye datoen for planting er ikke tilfeldig, men samsvarer i følge kommunen med dagen da Villajoyosa fikk offisiell status som by i 1911.

 

 

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter