Planene klare for ”kvinneuken”

Publisert

Departementet for kvinner ved rådhuset i La Nucia har planene klare for ”kvinneuken”, som i år skal arrangeres fra den 2. til den 8. mars. Programmet kommer til å inneholde musikk, film, og dans, i tillegg til forskjellige stands og det 9. interkommunale møtet for kvinner – Encuentro Comarcal de Mujeres.

Departementet for kvinner ved rådhuset i La Nucia har planene klare for ”kvinneuken”, som i år skal arrangeres fra den 2. til den 8. mars. Programmet kommer til å inneholde musikk, film, og dans, i tillegg til forskjellige stands og det 9. interkommunale møtet for kvinner – Encuentro Comarcal de Mujeres. Alle som mener de har noe å bidra med til programmet oppfordres til å henvende seg ved avdelingen for kvinner ved El Centro Social El Calvari.

– Det er satt sammen et kompakt program for å feire kvinnedagen i en hel uke slik vi pleier. Vi ønsker og håper at kvinner i alle aldre vil delta aktivt i løpet av denne uken. Det meste her er gratis, men det er begrenset med plasser på hver aktivitet, slik at det gjelder å være tidlig ute hvis det er noe man ønsker å få med seg. Høydepunktet blir naturlig nok det 9. interkommunale møtet for kvinner, hvor kvinner fra kommunene Polop, Altea, Benidorm, l’Alfàs del Pi, la Vila Joiosa, Finestrat, Callosa d’en Sarriá, Calpe og La Nucía, skal delta, sier Noelia Cerezuela,som er byråd for kvinner i La Nucia.
          

       

       

 

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter