Over halvparten av leilighetene er allerede solgt

Publisert

Det nye leilighetskomplekset La Vila Paradis i Villajoyosa er tydeligvis populært. 15 av de 27 leilighetene i første fase, som ligger ute til salgs, er allerede solgt. Det er eiendomsmegler Jim Løvås i Lovas Eiendom fornøyd med. Jim Løvås har flere forklaringer på hvorfor leilighetene er såpass attraktive i markedet.

Byggearbeidene i Villajoyosa er for lengst i gang. Tomta er ryddet og det jobbes med infrastrukturen, samt at bygget er reist og innredningsarbeidene kan snart starte. Første fase skal være ferdig i juli neste år.

        Leilighetene holder høy standard, er moderne og ligger rett på stranda. I tillegg er det nesten ingen slike nye prosjekter ute i markedet her på Costa Blanca for øyeblikket. Alt dette teller med og forteller oss hvorfor leilighetene er populære, sier Jim Løvås til SpaniaPosten.

De nye leilighetene vil ha direkte adgang til stranda. Leilighetene er moderne og lyse. De er minimalistiske i sin utforming. Kjøperne kan velge mellom to og tre soverom. Det er to bad i hver leilighet.

       Bortsett fra at noen av leilighetene på bakkeplan har begrenset sjøutsikt, så blir havutsikten perfekt.   Det blir anlagt grønne lunger med et fellessvømmebasseng. I prisen ligger det en utendørs parkeringsplass, men det er mulig å kjøpe privat garasje med lagringsplass, opplyser Løvås, som henviser til egen hjemmeside for flere detaljer, praktisk informasjon og salg.

Leilighetskomplekset består av fem etasjer og i den øverste etasjen er det penthouseleiligheter. Fase en skal altså stå ferdig neste sommer. Planen er å starte fase 2 når nåværende prosjekt er ferdigstilt.

        Taylor Wimpy markedsfører boligen og de har designet boligene basert på nye byggeforskrifter og nye trender innen interiørdesign. Her er alle detaljer ivaretatt, slik som termisk og akustisk isolasjon. De mest kresne blir tilfredsstilt, mener Jim Løvås.

        La Vila Paradis ligger ikke for langt unna sentrum av Villajoyosa?

        Kanskje for noen, men for andre som ønsker seg fred og ro er det ypperlig litt utenfor Villajoyosa. Det tar jo bare noen minutter med bil til sentrum og så er det kort vei ut på motorveien til flyplassen. Over tid vil det sikkert bli bygd mer i dette område og da vil infrastrukturen bli enda bedre enn den er i dag.

Leilighetene koster fra 249. 000 euro.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter