56 foreninger markerer “Internasjonal dag” 22. oktober

Publisert

På søndag 22 oktober fra 11.00 til 17.30 timer på torget i Casa de Cultura markerer man “den internasjonale dagen i Alfaz del Pi”. Byråd for det internasjonale området, Martina Mertens,innbyggere og besøkende til å møte opp å se hva foreninger og lag har forberedt av mat, kultur og kunst fra et betydelig antall land.

På Plaza de la Casa de Cultura blir det mye musikk, gastronomi og kunst på standene til de ulike deltakerlandene. De byr på smaksprøver av typiske lokale retter og produkter, liveopptredener, leker og workshops for barn.

Over halvparten av innbyggerne i Alfaz del Pi er ikke født i byen. Denne sosiale rikdommen er grunnlaget for en dagen man markerer i oktober hvert år.

En dag for å bli bedre kjent og komme hverandre nærmere, der målet er å fremme sameksistens og integrering av mennesker av ulike nasjonaliteter. Og det er nettopp foreninger og grupper som utformer aktivitetsprogrammet i samarbeid med rådhuset.

Denne dagen er det derfor foreninger og kollektiver som spiller hovedrollen, og de har siden den første utgaven spilt en viktig rolle ved å dele sine skikker og røtter i en berikende utveksling.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: