Outlet-messe i Benidorm, opptil 50% rabatt

Publisert

Over tre dager skal et tjuetalls butikker selger unna sine varene sine foran rådhuset på Plaza de Sus Majestades los Reyes de España. Kundene kan parkere gratis i én time på den kommunale parkeringsplassen i L’Aigüera.

Opptil 50% rabatt

Produkter på salg med rabatter på mer enn 50 %. Benidorms handelsstand vil vise frem “varelageret” de har til salgs med tilbud til kjøperne. Dette skjer i en ny utgave av Outlet-messen som arrangeres av den uavhengige handelsforeningen i Benidorm.

I år vil et tyvetalls lokale butikker viser frem varene fordelt på rundt 30 telt. Det blir et stort utvalg produkter fra mote og sko til sportsutstyr, elektriske apparater, tekstiler og husholdningsartikler.

Vil tømme lageret i forkant av jule-sesongen

“Målet er å tømme lagrene våre før julekampanjen, så alle varene som selges vil ha minst 50 % rabatt”, legger Parra til, og understreker at messen ikke bare fungerer som et utstillingsvindu for lokale bedrifter, “men at den også får mange mennesker fra regionen eller provinsen til å komme til Benidorm, tilbringe dagen her”.

Åpner fredag morgen

Dørene til messen åpner fredag morgen. Både denne dagen og lørdag vil messen være åpen fra kl. 10.30 til 21.30, mens den søndag også vil være åpen fra kl. 10.30, men stengetiden vil bli fremskyndet til kl. 20.00. I løpet av denne tiden vil publikum, i tillegg til produkter til nedsatte priser, også finne hoppeslott for barn og en bar.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter