Smekkfult på Costa Blanca, minst ledig i Altea

Publisert

Tallene for årets høysesong viser at Altea var den kommunen på Costa Blanca med best belegg på hotellene. I snitt var 97.90% av sengekapasiteten i Altea leid ut i sommer, på andreplass kom Calpe med 95.54%. I snitt var 91% av sengekapasiteten på Costa Blanca utleid denne høysesongen.

Den lille hvite byen besøkes av mange hver sommer så det er lite ledig plass her i høysesongen.

Altea har også noen av de dyreste prisene på ferieboliger som leies ut til turister. Igjen er det begrensede antallet tilgjengelige enheter forklaringen. Altea-området kombinerer nærhet til stranden med umiddelbar nærhet til fjell og turterreng samtidig som byen fortsatt oppleves mer autentisk enn mange andre på Costa Blanca.

Foto: De nye arbeidene ved Espigón-stranden inngår i fornyelsen av Alteas kystlinje, et arbeid som har pågått i flere år. Bildet fra kommunen (Ajuntamiento de Altea) viser området der den nye nedgangen til stranden.

Altea har siste året utbedret strandpromenaden og fått en helt ny bystrand som gjør byen enda mer attraktiv for besøkende.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter