Øsregn stoppet Benidorm

Publisert

Den kraftige stormen som kom inn over Benidorm søndag 5.oktober la igjen 27,4 millimeter med nedbør i løpet av kun en time og tjue minutter.

Intenst regnvær har igjen igjen ført vesentlige problemer for trafikkforløpet i Benidorm.

Den kraftige stormen som kom inn over Benidorm søndag 5.oktober la igjen 27,4 millimeter med nedbør i løpet av kun en time og tjue minutter.

Regnskyllet forårsaket oversvømmelser i mange gater, blant annet Avenida Alfonso Puchades, og brannvesenet måtte flere steder komme og åpne kloakken.

Også for det lokale næringslivet i byen forårsaket regnværet problemer. Ifølge avisen Informacion måtte rundt ett hundre butikker i byen stenge dørene mens stormen herjet som verst.

I La Nucia ble flere rundkjøringer stengt på grunn av oversvømmelser, og de lokale myndighetene var tvunget til å omdirigere trafikken gjennom en av bydelene i kommunen.

Senere på dagen beveget stormen seg sørover til Murcia er allerede i, men i midten av ettermiddagen var det fortsatt rester i Alicante byene.

I dag varsler de regionale myndighetene at det fortsatt er muligheter for kraftige lokale regnbyger og stormer i Alicante og langs kysten lengst sør i Valencia-regionen.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter