Ordføreren bruker “mafia-metoder”

Publisert

Opposisjonspartiet i Alfaz del Pi, Partido Popular, anklager PSOE-ordfører Vicente Arques for å drive med mafia-metoder og oppføre seg som en lokal diktaktor. Ordføreren skal i følge opposisjonen ha drevet med utpressing av stiftelsen FRAXX, som har sitt kulturhus i Albir. Partido Popular hadde gjort en avtale om å bruke et av kulturhusets møterom for en presentasjon lørdag 15. november, men etter påtrykk fra ordføreren måtte møte i siste liten flyttes fra FRAXX til Hotel Cactus Albir.

Ifølge partiet skal PSOE-ordføreren i en samtale med stiftelsens president, Matías Pérez Such, ha truet stiftelsen med å frata kommunens årlige støtte til stiftelsen på 25.000 Euro dersom FRAXX lot Partido Popular få holde sitt møte i ett av stiftelsens konferanserom.

Such så det nødvendig å bøye av etter press fra PSOE-rådhuset. Det å miste tilskuddet på 25.000 Euro ville føre til at folk i stiftelsen ville miste jobbene sine.

Elisabeth Pariza Marandi

Kommunens representant Toni Such (PSOE), skal også ha meldt fra skriftlig at PSOE-Alfaz del Pi ville bryte samarbeidet med stiftelsen FRAXX dersom man tillot “ikke-kulturelle” arrangementer der. PP finner dette lite troverdig som argument, broren til PSOE-byråd Juan Carlos Casiano, arrangerte holdt sin bryllupsfest i lokalene til FRAXX stiftelsen.

 

Rådhuset i Alfaz del Pi, ved Elisabeth Pariza Marandi, har til tross for flere henvendelser ikke svart på SpaniaPostens spørsmål i denne saken.

 

Les også:

Halvannen måned uten svar

Løgn om Svanberg & Marandi

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter