Oppgradering på Foya Blanca

Publisert

I denne fasen er det satt av 400 751,88 euro for byggearbeidene som om kort tid vil starte på Foya Blanca i Alfaz del Pi.

Oppdragene vil bli tildelt neste uke, og etter at kontrakten er signert, vil arbeidet begynne umiddelbart, i følge rådmann for byplanlegging, Toni Such. “Arbeidet vil bli utført i forskjellige faser på grunn av kompleksiteten. Den første fasen omfatter Calle Sauce, hovedfartsåren, og en del av Calle Violeta.

Det eksisterende kloakk- og drikkevannsnettet går i stor grad gjennom private eiendommer, og skal i størst mulig grad legges om slik at det går langs offentlige veier. Prosjektet omfatter asfaltering også av hele veistrekningen.

Arbeidene vil bli utført i faser, og denne første fasen består av renovering av kloakk- og vannledningsnettet og asfaltering av enkelte gater i urbanisasjonen. På grunn av infrastrukturenes alder og plassering utenfor offentlig vei, omfatter arbeidene ikke hele urbanisasjonen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter