Ole Ivars tjuvstarter 50 årsfeiringen i Spania

Publisert

Dansebandet Ole Ivars kan neste år se tilbake på 50 år i showbusiness. 50 årsfeiringen starter imidlertid allerede nå. Ny plate kommer ut i disse dager og bandet tjuvstarter jubileumsfeiringen i Spania i november. Det blir to konserter på Costa Blanca – en i Albir og en i Benidorm.

Ole Ivars kommer til Albir 11. november. På Hotel Playa Albir vil dansebandet holde en intimkonsert. Det blir dans og det serveres middag med drikke.

Den 13. november er det all grunn til å finne frem danseskoene, for da inntar Ole Ivars scenen på Benidorm Palace. Til denne tilstelningen finnes det to alternativer – gallamiddag og dansegalla eller kun dansegalla.

I tillegg til Ole Ivars kommer også den svenske artisten Kikki Danielsson. NRK-profilen Tore Strømøy er konferansier og skal binde showene sammen. Det ligger altså an til to trivelige dansekvelder i november.

Ole Ivars kommer opprinnelig fra Hamar-området og har fortsatt sin base i Mjøsbyen, men bandet har etter hvert opparbeidet seg en tilhengerskare over hele Norge. Bandet har vunnet en rekke utmerkelser og har gitt ut svært mange plater, flere av dem har vært solide salgssuksesser. Vi kan nevne: Kongen av Campingplassen, Nei, så tjukk du har blitt, En får væra som en er og Jag trodde anglarne fanns. Til sammen har Ole Ivars solgt over en million plater.

Lørdag 26. oktober slipper Ole Ivars sin jubileumsplate. Plata heter rett og slett «Ole Ivars 50 år» og plata består av 15 nye låter, hvor alle er skrevet av bandets nestor William Kristoffersen.

Det er Solgruppen som står som arrangør av konsertene. Billetter til de to dansekveldene fås kjøpt flere steder både i Albir og i Torrevieja.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter