“Oktoberfest” i La Nucia frem til 16. oktober

Publisert

20.000 liter øl forventer man skal nytes frem til man stenger den 34. utgaven av “Oktoberfest” i La Nucia, i midten av måneden. Festlighetene ble høytidelig åpnet av den tyske konsulen Dorothea von Drahosh samt byens ordfører Bernabé Cano. Som del av åpnings-seremonien åpnet man den første tønna med øl.

Det er satt opp et stort telt med langbord på plassen ved idrettsanlegget i La Nucia for anledningen. Oktober-fest markeres over store deler av Spania. Tyskere var blant de første Nord-Europeere som etablerte seg i Spania i etterkant av 2. verdenskrig. Arrangementet i La Nucia hevder de er de eldste i landet med 34. arrangement bak seg.

I tillegg til øl serverer man selvsagt tyske pølser og svine-knokkel. Som del av tilbehøret må man ha tysk orkester-musikk fra bandet “Steinberger”.

Fiesta-teltet er åpent fra klokken 18.00 til 00.30. Søndager åpner man tidlig klokken 12.00.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter