Nyttårsfeiring i Altea med aktiviter for barna dagtid

Publisert

I Altea inviterer man til nyttårsfest 31. desember. På dagtid blir det aktiviteter for barna på kirkeplassen. Midnatt er alle invitert til å telle ned til det nye året klokken tolv etterfulgt asv nyttårskonsert. Det blir også flere aktiviteter etter nyttår i dagene frem til Helligtrekongersdag.

Det blir druer, champagne, cotillion (maske og fløyte), fyrverkeri og musikk.

For barna

Utdanningsdepartementet inviterer til barnas nyttårsfest som finner sted på Plaza de la Iglesia 31. desember fra kl. 10.30 til 13.00. Det blir musikk, dans, snøkanon, verksteder, fotokonferanse og mange overraskelser fra Projectes Educatius.

Helligtrekongersdag

De tre vise menn besøker unge og gamle som. I Altea vil det være den 3., på Plaza del Convento, på ettermiddagen for å motta barnas ønske-brev. Det blir varm sjokolade til de fremmøtte. I Altea la vella vil de kongeliges assistenter gå i parade den 4. til Plaza de la Iglesia for å kunngjøre de tre vise menns ankomst og motta ønske-breve.

På grunn av de tre vise menns arbeidsmengde har kommunen informert om at det er kommisjonene for Cristo del Sagrario- og Santa Anna-festene som skal utarbeide listene over barn som skal motta gavene etter at paraden er over. Paradene finner sted den 5. fra kl. 18.00 i Altea, med avslutning på Plaza de los Deportes, og den 6. i Altea la Vella fra kl. 11.00, med avslutning i kultursenteret.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter